Trainingen

Trainingsmiddag: Aan eer gerelateerd geweldAC EGM

Deze trainingsmiddag is bedoeld voor mensen die vlot een objectief inzicht willen verwerven in de hoofdlijnen van aan eer gerelateerd geweld. Ook mensen die al elders enige training gehad hebben zullen veel van hun gading vinden.
Lees meer …

Trainingsmiddag: Gedwongen HuwelijkAC GHM

Deze trainingsmiddag is bedoeld voor mensen die vlot een objectief inzicht willen krijgen in het huwelijksproces van mensen uit het Midden-Oosten, moslims, christenen en anderen, de verschillen tussen eigen initiatief, gearrangeerd huwelijk I en gearrangeerd huwelijk II en gedwongen huwelijk.

Ook mensen die al elders enige training gehad hebben zullen beslist veel nieuws horen.
Lees meer …

Basistraining: Aan eer gerelateerd geweld & Complexe familieverhoudingen Module AC I

Deze eendaagse training is bedoeld voor mensen die nog min of meer onbekend zijn met deze materie, maar die er wel mee in aanraking komen. Ze willen hun cliënten van gedegen advies willen dienen of met collega’s casussen bespreken. Ook mensen die al elders enige training gehad hebben zullen veel van hun gading vinden.
Lees meer …

Vervolgtraining: Aan eer gerelateerd geweld & Complexe familieverhoudingen Module AC II
U heeft de Basistraining AC I al gevolgd en u wilt u graag nog verder specialiseren in de materie, met name omdat u complexe zaken wilt kunnen analyseren. Dan is deze training voor u. De verdieping bereiken we aan de hand van de behandeling van casuïstiek, waarbij we complexe onderwerpen niet uit de weg gaan.
Lees meer …